Servicii Noi

Masurarea presiunii cu unitate de afisare digitala si analogica

Teste de Presiune

SC.IPSAR.SA dispune de o instalatia hidraulica HPHG 1100, care este utilizata la realizarea probelor de de lucru apa emulsionata (concentratie 10%). Instalatia poate fi utilizata la realizarea probelor de presiune a furtunurilor de ciment- noroi, furtunurilor robinetilor, capetelor de eruptie, vanelor, cupoanelor, prevenitoarelor, etc.
Instalatia asigura presiuni de testare de pana la 2000 de bar cu debite relativ mici 0,5-1,03 11 min.

Utilizarea unei asemeni instalatii se face in diverse domenii de activitate si anume:
- industria petrolului sia gazelor naturale
- industria chimica
- industria energetica; etc.

Sistem de achizitie date si transpunere in diagrame.

Diagrama-CF DN50-1 ST-16000 MM S01

Sistemul de achizitie date este un echipament cu ajutorul caruia se poate trasa diagrama de incercare p=f(t) cu ajutorul unui traductor de presiune cu plaja de masurare de 1 la 2000 de bar si a unui indicator de proces care are rolul de a afisa in timp real valoare de presiune din sistem iar pe de alta parte are rolul de interfata intre traductor si computer. La finalizarea fiecarei probe de presiune sistemul genereaza automat o diagrama de presiune.

Inspectie video si scanare interna a sudurilor.

Scanare video

Folosind un sistem inovativ de scanare interna a sudurilor in combinatie cu un sistem de inspectie video, SC.I PSAR.SA este capabil de a verifica dimensiunea internă si forma sudurilor pe circumferinta conductelor sau furtunurilor care sunt destinate utilizarii în aplicaţii de petrol si gaze instrumentul scanează suduri în interiorul ţevilor, atât vizual si dimensional.
Cu ajutorul acestui sistem pot fi detectate, concavitati, fisuri, lipsa de penetrare, modificări de culoare, oxidari sau porozitati de suprafaţă.